H1, H2 en H3 kopteksten De Header Tags geven extra structuur aan uw SEO tekst en worden gemarkeerd als u CSS gebruikt. Als je bijvoorbeeld de font-tag gebruikt en “lichtgrijs” als een van de achtergrondkleuren, dan zou je in plaats van alleen “lichtgrijs” als hoofdkleur te gebruiken, aandacht besteden aan de kopteksten en subkopteksten en kopteksten gebruiken om deze gebieden te benadrukken. Kopteksten moeten worden gebruikt om de hoofdinhoud van de SEO campagne te markeren die door de zoekmachines moet worden geïndexeerd, en subkopteksten worden gebruikt om de gebieden van uw site te markeren die niet zichtbaar zijn in de hoofdkopij.

HTML is een lastige factor, experts kunnen helpen om HTML toe te passen bij je SEO campagne, marketing bureaus zoals bijvoorbeeld Online Infinity uit Rotterdam. 

 benadrukte tekst In HTML kan de techniek van benadrukte tekst worden gebruikt om een woord of een zinsdeel dat belangrijk is te markeren. Motoren zullen op zoek gaan naar gemarkeerde tekst en zullen dit indexeren omdat een pagina meer aandacht krijgt wanneer dit correct is gedaan. Er zijn een aantal manieren waarop u ervoor kunt zorgen dat u de vette en benadrukte SEO tags in uw voordeel gebruikt. U kunt ze gebruiken in de bodytekst van uw site of u kunt ze gebruiken in de titel, beschrijving en keyword meta tags. Gebruik verschillende niveaus van vetgedrukte tekst voor verschillende niveaus van belangrijkheid.  

online-infinity.nl

Axel Dirkse tips voor online adverteren